BOSTON PIZZA & BURGERS

BOSTON PIZZA & BURGERS Boston Pizza & Burgers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2458 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Boston Pizza & Burgers. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 20:24 Weeral lekker en op tijd, super
23 mei 2022 om 21:07 Ik vind het eten altijd heel lekker en verzorgd maar jammer genoeg ontbreken er altijd wel een paar sausjes. Zowel deze keer als mijn vorige bestelling. De look en de salade van durum (vorige keer hetzelfde probleem…). En look saus voor de frieten.
23 mei 2022 om 20:51 Eten was ok, bezorging was vlot en goed
23 mei 2022 om 13:00 Super lekkere pizza! Heel speciaal met die creme-saus.
22 mei 2022 om 20:40 Het vlees van de hamburgers is niet lekker en zit vol kraakbeen ! Geen kwaliteit !
21 mei 2022 om 19:32 Snel geleverd volgens de vermelding bij de geplaatste besteling. Ruime keuze uit het menu , met mogelijkheden om je wensen van ingrediënten aan te passen , grootte van de porties zijn super voor de flinke eters...zeer tevreden klantenservice
16 mei 2022 om 10:49 Ik woon 2 minuten van Boston pizza. Een uur gewacht voor de bestelling.. die niet eens groot was. Ik werd ook de volgende dag ziek.. het heeft me wat teleurgesteld eerlijk gezegd
12 mei 2022 om 2:02 Temps de livraison en direct était tip top respecté …un mercredi . Comme d habitude nourriture arrivée chaude et très correcte point de vue qualité prix . Merci
9 mei 2022 om 0:22 De bestelde cola werd vergeten. De koerier beloofde de drank alsnog te zullen brengen. Wij hebben echter niets meer ontvangen. Is eigenlijk bedrog. En dan kreeg hij nog 10% fooi. Boston: nooit meer!
7 mei 2022 om 21:28 Bestelling 30 min later dan ze zeiden, eten koud en trok op niks. Laatste keer dat ik hier iets bestelde
7 mei 2022 om 8:50 Bij vorige bestelling aangegeven met 50€ te betalen, ze hadden niet genoeg wisselgeld mee dus moesten nog 3€ terugkrijgen: nooit gezien! Bij deze bestelling kapsalon besteld met mix dus 9€ voor een kleine. Het was belachelijk klein: voor 3jarige
4 mei 2022 om 21:52 drank was vergeten en weinig zeevruchten op de pizza