BOSTON PIZZA & BURGERS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2540 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Boston Pizza & Burgers. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 6:14 Hamburger was lekker,frieten echter weer koud en slap,heb ze weggegooid ...
26 sep 2022 om 20:35 Zeer lekker, verzorgd. Alle extra gevraagde toppings zaten erop. Vriendelijke levering
26 sep 2022 om 9:03 Ondanks aanduiden welke groentjes we willen, krijgen we NOOIT wat we vragen. Ze maken er een kunst van. Bij de opmerking in 3 talen bij geschreven maar ook dat leek niet te helpen. Het kebab vlees was te hard gebakken en verbrand. Jammer.
25 sep 2022 om 23:07 15 minutes retard, des penne au lieu des spaghetti et sauce a l’ail tomates au lieu de crème . Déçu. Client régulier pourtant .
25 sep 2022 om 13:42 Eten was koud en ze waren een goed uur te laat
23 sep 2022 om 22:16 Het is super snel bezorgd, bravo, goeie service en super lekker. Heel goed prijs/kwaliteit. Zeker een aanrader.
18 sep 2022 om 16:55 35 minuten te laat en eten koud
17 sep 2022 om 22:10 Eten te laat en bijna zo goed als koud
16 sep 2022 om 20:52 20 minutes de retard pour avoir une commande froide et trouver un cheveux dans les frites!!! Je les ai appelé directement ils ont refait la commande qui était là en 30min!!! Dommage c’était pratique mais nous ne commanderons plus là dorénavant.
16 sep 2022 om 15:04 Het eten had iets warmer kunnen/mogen zijn, maar een levering binnen de 20 minuten is wel echt snel
12 sep 2022 om 19:00 Alles perfect in orde! Heerlijk!
12 sep 2022 om 15:29 3€ pour une si petite quantité de frites?? Les prix augmentent mais la quantité diminue…